Live Achtergrondmuziek met JazzTraffic: Bekijk de Video !

“Live Achtergrondmuziek voor Swing, Sfeer en Gezelligheid !

Met JazzTraffic, Dé Specialist ! “

Live achtergrondmuziek is de kers op de taart van uw feest, trouwerij, bruiloft of receptie. U wilt iets extra’s doen op uw evenement want dat zijn de momenten in het leven die er toe doen en waar nog lang over wordt nagepraat. Dus zoekt U extra sfeer en allure met live achtergrondmuziek, die op de achtergrond is maar aanwezig en “live” genoeg om dat extra unieke accent te geven aan uw receptie of diner. En niet onbelangrijk, de live muziek moet niet overheersen want U wilt een gesprek kunnen blijven voeren.

Uw verlanglijstje voor live achtergrondmuziek is onze specialiteit.

Met bovenstaand verlanglijstje bent U bij Jazz Trio JazzTraffic aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist en met onze langdurige ervaring kunnen wij U een betrouwbaar en professioneel trio aanbieden dat perfect op al uw wensen aansluit:

Uit welke bezetting bestaat het trio ?

Onze bezetting bestaat uit piano, contrabas en drums. Alle apparatuur en instrumenten worden door ons verzorgd en de drums bespelen we voornamelijk met de “kwastjes” om het volume aangenaam te houden. Ideaal voor bijvoorbeeld live diner muziek of live lounge muziek.

Dansende mensen zijn voor musici altijd zeer inspirerend. We hebben dan ook uitgebreid repertoire waarop met Quick Step, Slow, Jive en Bolero helemaal “uit de voeten” kunt !

All- In prijsstelling dus geen verassingen.

Onze prijzen zijn altijd all – in, dus inbegrepen zijn reistijden en reiskosten, lossen en opbouwen, afbouwen en inladen. Alleen kosten van derden zoals parkeergeld of veerkosten en dergelijke rekenen wij netto/netto aan U door.

Vandaag nog een offerte voor live achtergrondmuziek ? Volg dan ons Stappenplan, snel en efficiënt.

Bent U accoord met onze offerte ?
Cat./ live achtergrondmuziek
           Jazz