Jazz Trio Amsterdam | Jazz Trio JazzTraffic. Bekijk de Video !

“Zoekt U een Jazz Trio uit Amsterdam ? JazzTraffic, Swingend en Sfeerverhogend voor uw Feest, Receptie of Diner ! ”  

Jazz Trio Amsterdam: JazzTraffic voor Swing, Sfeer en Gezelligheid. Bij JazzTraffic bent u aan het juiste adres voor live achtergrondmuziek voor uw feest, receptie of bruiloft. We gaan ervan uit dat u van uw evenement iets bijzonders wilt maken met stijl en allure. Live achtergrondmuziek is daarvoor een gagarandeerde succesfactor.

Zo verzorgen wij met aangename Easy Listening Jazz voor een relaxte sfeer en vullen dat aan met pittige Latin Jazz zoals Zwoele Bossa Nova’s, Ritmische Samba’s en Strakke ChaChaCha’s. Die muziek is lekker dansbaar dus een garantie voor lege stoelen en een volle vloer. Live Jazz is de ideale sfeermaker voor uw feest.

Jazz Trio Amsterdam: Jazz Traffic.

Amsterdam is al decennia lang een jazzstad en op die traditie spelen wij in met melodische easy listening jazz met repertoire uit het Great American Songbook dat door Sinatra, Bennett en Fitzgerald en tegenwoordig door Michael Bublé en Harry Connick aan een ware revival bezig is.

Als U onze Playlist Pagina raadpleegt dan vindt u veel informatie over de muziek die wij smet het jazz trio spelen, gebaseerd op een jazz pianist die wordt begeleidt door contrabas en jazz drums.

Jazz traditie in Amsterdam.

Al vele decennia lang kent Amsterdam een rijke  jazz traditie, die in de naoorlogse jaren begon met de beroemde Sheherezade Jazzclub die werd gerund door de fantastische jazzcombo The Diamond Five. Maar ook de zondagmiddagconcerten in het Famos gebouw, de nachtconcerten in het Amsterdamse Concertgebouw waren onlosmakelijk verbonden met de Amsterdamse jazz scene.

Conservatorium van Amsterdam
Conservatorium van Amsterdam

Maar nog steeds heeft Amsterdam veel te bieden met de jazzcafe’s Casablanca en Alto, het BIMhuis en niet te vergeten de Blue Note, de concertzaal van het Conservatorium van Amsterdam, welke een jazzopleiding met wereldfaam herbergt.

Jazz Trio Amsterdam – ons Telefoonnummer 020 – 6595937.

Muziek live op de achtergrond maar aanwezig genoeg om de sfeer extra levendig en aangenaam te maken. Jazz Trio Amsterdam is niet onze naam maar we zijn wel een jazz trio met een 020 nummer, want drummer Bob van Eekhout is geboren en getogen Amsterdammer.

Maak van uw feest een topfeest want wij voelen de sfeer en de mensen goed aan en zorgen dat u een professionele jazzband krijgt met kwaliteitsmuziek en repertoire van uw keuze. Een volledig overzicht van ons repertoire vindt U op de Playlist pagina waaruit u zelf repertoire kunt kiezen.

Jazz Cafe Alto Amsterdam
Jazz Cafe Alto Amsterdam

Mocht U een verzoeknummer (s) hebben dat nog niet op ons repertoire staat dan studeren wij het graag voor U in !

“Heerlijke Muziek ” (Mevrouw Ankie Muller van het VU MC in Amsterdam naar aanleiding van optreden tijdens Symposium)”

Jazz Trio Amsterdam JazzTraffic
Jazz Trio Amsterdam JazzTraffic

Wilt u meer weten over Jazz Trio Amsterdam:  JazzTraffic ?

Ga dan naar onze pagina Uw Jazz Trio en maak kennis met de musici en onze muziek.

Direct informatie of offerte ? Volg dan ons stappenplan. Snel en Simpel.

  • Via de contactpagina kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon of wij bellen U.
  • Vermeld de datum en het tijdstip van aanvang  van uw feest en de verwachte eindtijd
  • De datum houden we een week voor u in optie.
  • U heeft op dezelfde dag van aanvraag onze offerte binnen.

Gaat U accoord met onze offerte dan volgt stap 2:

  • Indien U onze offerte accepteert ontvangt U van ons een email met bevestiging van alle details.
  • De gehele muzikale organisatie zoals laden, lossen, instrumenten en apparatuur wordt door ons voor u geregeld. U hoeft nergens naar om te kijken.
  • Als de speellocatie in Amsterdam is komt bandleader Bob van Eekhout naar de locatie om daar ter plekke alles voor U te regelen.
  • Een week voor uw evenement nemen we contact met u op om alles nog even door te nemen en eventuele wijzigingen aan te kunnen brengen.

Jazz Trio JazzTraffic: Niet op de Voorgrond, Lekker Relaxed, Sfeerverhogend”

 

Cat./ Jazz Trio Amsterdam

Stad Amsterdam