Achtergrondmuziek bruiloft met Jazz Trio JazzTraffic.

Achtergrondmuziek Bruiloft: “Bezorg uzelf en uw vrienden en familie een gezellig, sfeervol feest  waar iedereen het nog altijd over heeft !”

Uw verlanglijstje voor live achtergrondmuziek bruiloft.

Achtergrondmuziek bruiloft. U wilt iets extra’s doen op uw trouwerij want dat zijn de momenten in het leven die er toe doen. U doet het voor uzelf maar natuurlijk ook voor familie, vrienden en collega’s.

Dus zoekt U extra sfeer en allure in de vorm van live achtergrondmuziek, die welliswaar op de achtergrond is maar aanwezig en “live” genoeg om dat extra unieke accent te geven aan uw receptie of diner. Bovendien wilt u passend repertoire dat romantisch, sfeervol en relaxed klinkt.

Dan wilt U natuurlijk ook dat de presentatie van de musici perfect  is, goed in het pak zittend of in smoking bij een chique diner met live diner muziek, mooi blinkende en goed onderhouden instrumenten en een enthousiaste uitstraling.

Ook het volume van de muziek is belangrijk want U wilt gewoon een gesprek kunnen blijven voeren zonder dat u tegen de muziek in moet schreeuwen.

De omvang van het orkest moet natuurlijk niet te groot zijn want het moet goed in de feest – of dinerzaal passen en de kosten wilt U natuurlijk ook in de hand houden.

Uw verlanglijstje voor uw achtergrond muziek bruiloft is onze specialiteit.

Achtergrondmuziek bruiloft met Jazz Trio JazzTraffic.

Met bovenstaand verlanglijstje bent U bij Jazz Trio JazzTraffic aan het juiste adres. Met onze langdurige ervaring kunnen wij U een betrouwbaar en professioneel trio aanbieden dat perfect op al uw wensen aansluit:

Uit welke bezetting bestaat het trio ?

Onze bezetting bestaat uit piano, contrabas en drums. Alle apparatuur en instrumenten worden door ons verzorgd en de drums bespelen we voornamelijk met de “kwastjes” om het volume aangenaam te houden.

Wilt U eventueel dansmuziek tijdens Uw diner ?

Dansende mensen is voor musici altijd zeer inspirerend. We hebben dan ook uitgebreid repertoire waarop met Quick Step, Slow, Jive en Bolero helemaal “uit de voeten” kunt !

Duidelijke prijsstelling dus geen verassingen.

Onze prijzen zijn altijd all – in, dus inbegrepoen zijn reistijden en reiskosten, lossen en opbouwen, afbouwen en inladen. Alleen kosten van derden zoals parkeergeld of veerkosten en dergelijke rekenen wij netto/netto aan U door.

Geen annuleringskosten bij particuliere evenementen.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat door omstandigheden een bruiloft verplaatst wordt. Ervan uitgaande dat U te maken heeft gehad met Force Majeur is dat voor ons geen probleem. We brengen geen kosten in rekening.

Vandaag nog een offerte voor achtergrondmuziek bruiloft  ? Volg dan ons Stappenplan, snel en efficiënt.

Bent U accoord met onze offerte ?

Maak vast kennis met het trio en de muziek en bekijk bijgaande video.

Cat./ achtergrondmuziek bruiloft

Cat./ Achtergrondmuziek bruiloft