Jazz Band Bruiloft | Jazz Trio JazzTraffic voor Swing en Sfeer !

Jazz Band Bruiloft Jazz Band Huren Jazz band bruiloft. Swing Sfeer en Gezelligheid. 

Jazz Band Bruiloft gezocht ? Een trouwerij, feest, jubileum, receptie of diner met een jazz trio of live pianist dat met aangename Easy Listening achtergrondmuziek voor extra sfeer zorgt is een belangrijke succesfactor. En op veel momenten inzetbaar als bruiloft muziek, live piano muziek bij de huwelijksceremonie, voor live diner muziek en als live lounge muziek bij de receptie. Dat staat borg voor Extra Sfeer en Gezelligheid !

“Een Live Jazz Band Huren voor Uw Bruiloft ? Wij zorgen voor een Top Sfeer en Exclusieve Ambiance met Relaxte Easy Listening Jazz ! “

Er veel mogelijkheden, vanaf een jazz duo tot en met een bigband. Belangrijk is wat de functie van de jazz band bruiloft moet zijn. Gaat het om live achtergrond muziek, muziek voor bij een receptie, diner of diner dansant. Of moet het echt een jazz band zijn met een grote formatie en volume voor een feest waar muziek en dans centraal staat ?

Bent u op zoek naar een kleine jazz band die live  achtergrondmuziek voor u verzorgt dan is een jazz duo of jazz trio de aangewezen bezetting. De achtergrond muziek blijft ook echt op de achtergrond maar is aanwezig genoeg om de sfeer van uw evenement iets extra´s te geven. Mooi repertoire met bijvoorbeeld easy listening jazz is ideale muziek voor dat doel.

Jazz Band Bruiloft
Jazz Trio JazzTraffic voor Swing en Sfeer tijdens uw Bruiloft !

Wilt u met een jazz band iets bijzonders maken van uw feest ?

Dan is ook de aankleding en entourage belangrijk. Dus niet musici die in jeans en sneakers zijn gekleed maar in een mooi pak zijn gestoken of zelfs in smoking voor een chique ambiance. Zo wordt een live band niet alleen een begeleiding maar ook een experience voor u en uw gasten.

Jazz Band Bruiloft

Mathilde en Eduard Bouma:

“We hebben genoten ! We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie muzikale talent waarvan we hebben genoten. Het diner wat overgoten werd met een jazzy sausje was echt een hoogtepunt van de dag.  Ook van de gasten op de bruiloft hebben we enthousiaste reacties gekregen op jullie muzikaliteit. Het was mogelijk om lekker met iedereen te praten en te eten met jullie muziek op de achtergrond.”

Wilt u het repertoire horen van de bekende Amerikaanse zangers uit het Great American Songbook  ? 

Denk aan Michael Bublé en natuurlijk Frank Sinatra, Ella Fitgerald en Tony Bennett. Dat is repertoire uit wat men noemt het “Great American Songbook” dat ook door veel hedendaagse artiesten wordt vertolkt zoals Rod Stewart, Norah Jones en Simply Red. Kijk dan ook eens op onze Playlist Pagina met veel informatie over deze jazz muziek.

Is dit de jazz band bruiloft en muziek die u zoekt ?

Neem dan eens een kijkje op de site van Jazz Trio JazzTraffic, een jazzband die gespecialiseerd is in dit genre en mag bogen op een lange ervaring en veel mooie aanbevelingen. Check out de home page voor meer informatie en muziek demo´s van het trio.

Jazz band bruiloft:  U wilt direct informatie of een snelle offerte vandaag nog in huis ? 

  • Via de contactpagina kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon of wij bellen U.

   Bruiloft