Jazz band huren voor sfeer en uitstraling ?

Jazz Band Huren voor uw Feest, Receptie of Diner ? Jazz Trio JazzTraffic Maakt er iets Bijzonders van. Relaxte Easy Listening Jazz voor Sfeer en Allure !

Jazz band huren ? Natuurlijk een goede keuze ! Voor uw feest,trouwerij, huwelijksjubileum of diner, relaxte en jazzy Easy Listening verhoogt de sfeer en het feestelijke gevoel. Live muziek van een jazz band is als achtergrondmuziek te gebruiken bij de ceremonie en receptie en ideaal voor een diner waarbij wordt gedanst.

Zijn dit uw eisen voor een jazz band huren ?

 • Uw uitgangspunten voor een live band zijn: 
 • live achtergrondmuziek, aangenaam volume,
 • jazzy muziek maar geen “moeilijke”, maar wel
 • goed in het gehoor liggende muziek.
 • Voor een receptie of diner is een dergelijk genre ideaal . Want U wilt dat de gezellige sfeer extra wordt benadrukt als u uw familie, vrienden en collega’s ontvangt.

Als daar ook ouderen bij zijn is niet opdringerige muziek ook voor hun plezier van belang. Een professionele jazz band huren is voor u de oplossing. Met een feestelijke muzikale omlijsting kan een jazzband die easy listening jazz speelt aan uw verwachtingen voldoen.

Dergelijke muziek schept een sfeervolle  ambiance en geeft uw ontvangst en diner allure.

Maar wat is de beste band bezetting voor míjn feest ?

Een jazzband huren in de vorm van een jazz trio is voor dergelijke evenementen voor u de aangewezen bezetting. Door de kleinschaligheid blijft het volume aangenaam zijn de musici en hun instrumenten gemakkelijk in te passen in de beschikbare ruimte van uw feestlocatie.

Ook is een jazzband in de vorm van een jazz trio ideaal voor het spelen van dansmuziek, zowel Swing als Latin. Ook mooie walsen komen langs zoals “Alice in Wonderland” en “Some day my Prince will come”.

Jazz Band Huren ? Jazz Trio JazzTraffic
Jazz Band Huren ? Jazz Trio JazzTraffic

Volg het stappenplan voor het plannen van uw muzikale arrangement. Simpel en snel.

 • Via de contactpagina kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon of wij bellen U.
 • Vermeld de locatie, plaats, datum en het tijdstip van aanvang  van uw feest en de verwachte eindtijd
 • U heeft op dezelfde dag van aanvraag onze offerte binnen.
 • Indien U onze offerte accepteert ontvangt U van ons een email met bevestiging van alle details.
 • De organisatie van de muziek, zoals laden, lossen, instrumenten en apparatuur wordt geheel door ons voor u geregeld. U hoeft nergens naar om te kijken.
 • Een week voor uw evenement nemen we contact met u op om alles nog even door te nemen en eventuele wijzigingen aan te kunnen brengen.

Meer weten over de alternatieven als u een jazz band wilt huren ?

Ga dan naar de pagina  “Uw JazzTrio” en bekijk de voordelen van jazz band JazzTraffic en hoe wij uw feestje professioneel muzikaal kunnen begeleiden.

Cat./Jazz band