Diner Dansant met Swing, Sfeer en Gezelligheid ! Check de video.

“U Gaat een Diner Dansant organiseren ? Dan heeft JazzTraffic de Ideale Muziek voor U. Ontdek wat onze mogelijkheden zijn. Bekijk de Video ! “

Diner Dansant. Wij zorgen voor uw persoonlijke “Strictly Come Dancing” want onze muziek is ideale dansmuziek, lekker swingend voor de snelle nummers, melodieus voor de langzame en gracieus bij romantische jazzwalsen. En strakke Latin natuurlijk met zwoele Bossa Nova’s en strakke Bolero’s.

Diner Dansant met Jazz Trio JazzTraffic.

Een diner dansant is dé gelegenheid om Uw feest Allure en Uitstraling te geven.Zo krijgt uw diner dansant het ultieme feestgevoel. ! Champagne, wijn, heerlijk eten en een dansje tussen de gangen door. Live muziek hoort erbij en wij kunnen het voor u verzorgen !

Op onze demopagina vindt U voorbeelden van de muziek die wij voor uw maken. Slow Fox, Quick Step, Bolero en Bossa, U vindt het er allemaal.

Wilt U ons Jazz Trio inhuren en vandaag nog een offerte of informatie ?

Wilt meer weten over diner muziek voor uw diner dansant, ga dan naar de Home pagina van JazzTrio JazzTraffic webite voor alle informatie en contactformulier voor een offerte aanvraag.

 Bekijk hier de introductie video.

Cat./ Diner dansant

Video