Achtergrondmuziek voor uw feestavond met een Live Jazz Trio ?

U gaat een feestavond organiseren en u weet wat u wilt.

U gaat een feestavond organiseren en wilt een Jazz Trio inhuren ?

Want het wordt geen dansfeest maar gewoon een gezellige avond voor uw huwelijk, jubileum, surprise party of verjaardag. U wilt een gesprek met uw gasten kunnen blijven voeren onder het genot van een lekker drankje en hapje ? En heel misschien toch een dansje later op de avond ?

U wilt graag lekkere jazzy en sfeervolle Easy Listening met herkenbare melodieën en aangenaam volume. Afwisselend repertoire ook met bekend werk. Gewoon op de achtergrond maar aanwezig genoeg om van uw feestavond iets bijzonders te maken.

JazzTraffic de sfeermakers voor uw feestavond met uw achtergrondmuziek.

Dan kunnen wij u de bezetting aanraden met piano, de keizer der instrumenten, contrabas en drums (zacht gespeeld met de “kwastjes”). JazzTraffic geeft uw feestavond extra sfeer en glamour.

We spelen afwisselend repertoire met een Oscar Peterson sound, bekende nummers van Frank Sinatra, Tony Bennett, Diane Krall en Michael Bublé. Afgewisseld met spannende Latin muziek, zwoele bossa nova’s, strakke bolero’s en rumba’s. Voor ieder wat wils.

Wilt U ook genieten van deze heerlijke achtergrondmuziek ?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte via de contactpagina. Of bel ons op 06 81 20 06 77. Wij staan voor U klaar met een advies en prijs op maat.