Huwelijksjubileum | Achtergrondmuziek receptie

“Gaat U Binnenkort Uw Huwelijksjubileum Vieren ? Dan hebben wij de perfecte muziek voor uw feestje ! “

Fantastisch ! Op een mooie locatie, receptie of diner, of beiden of gewoon een gezellig feest. Daar hoort toch live achtergrondmuziek bij ? Dan bent u bij Jazz TrioJazzTraffic aan het juiste adres want wij zijn al jaren specialist op dit gebied. Levende muziek bij een huwelijksjubileum zorgt voor een bijzondere  extra sfeer tijdens uw huwelijksjubileum en maakt van uw feest een feest met hoofdletter F. Wat zijn de mogelijkheden ?

Huwelijksjubileum muziek met JazzTraffic

Easy Listening Jazz Repertoire, de ideale achtergrondmuziek voor uw Huwelijksjubileum.

Ideale achtergrondmuziek voor uw huwelijksjubileum is easy listening jazz. Een combinatie van easy listening muziek die jazzy wordt uitgevoerd. En waar u lekker op kunt dansen of romantisch walsen op bijvoorbeeld Bluesette van Toots Tielemans. Of swingen op Fligh Me To The Moon, of zwoel cheeck-to-cheeck met Girl From Ipanema.

Houdt u van het repertoire van bv. Frank Sinatra, Jamie Cullum, Michael Buble of instrumentale muziek van bijvoorbeeld Oscar Peterson dan is dat uitstekend in te passen in uw achtergrondmuziek receptie. We nemen aan dat u een aantal verzoeknummers heeft die speciale herinneringen bij u oproepen. Laat het ons weten, we voeren dat probleemloos voor u uit.

Hoe kan ik nu meer te weten komen over deze muziek ? Kijk op deze site op onze Playlist pagina voor het repertoire of check out onze Demo pagina.

Wilt U ons JazzTrio inhuren en snel informatie of een offerte ? Dan is ons Stappenplan voor U makkelijk en simpel.

Bent U accoord met onze offerte ?