Achtergrondmuziek Receptie | Jazz Trio JazzTraffic.

“Achtergrondmuziek Receptie naar Uw Smaak en Keuze ? Ontdek Onze Muziek !”

Voor Uw achtergrondmuziek receptie zijn er veel mogelijkheden. Uw uitgangspunt is dat de sfeer op uw evenement levendig is gepaard gaande met uitstraling zodat er iets extra’s ontstaat en uw gasten relaxed kunnen genieten van drank en spijs. Verder verwacht u een professionele uitvoering en een aangenaam volume. De muziek moet aanwezig zijn maar niet opdringerig.

 “Achtergrondmuziek Receptie, Swing en Sfeer met Relaxte Easy Listening Jazz”

Ideaal voor wat u zoekt is een jazz trio in de klassieke bezetting piano, contrabas en drums. De piano, ook wel de “keizer der instrumenten”genoemd heeft een warme klank en tegelijkertijd is het een compleet orkest dat met ondersteuning van contrabas en zachte drums ( “kwastjes”) een heerlijk melodisch en ritmisch geheel vormt om zo uw feest in te kleuren en in te vullen. Zo wordt uw feest een piano feest.

Achtergrondmuziek receptie met Jazz Trio JazzTraffic

“Achtergrondmuziek Receptie Muziek Op Maat. Stel het repertoire samen. Verzoeknummers zijn welkom !”

Jazz Trio JazzTraffic maakt voor u een piano feest op maat voor u en uw gasten met goede achtergrondmuziek.  Met werk van Sinatra, Bennett, Bublé, Fitzgerald of  piano grootmeester Oscar Peterson of Dave Brubeck. Heeft u verzoeknummers waar u een speciale herinnering aan heeft ?

Als het al niet op ons repertoire staat dan studeren wij het speciaal voor u in. En dan zijn er natuurlijk de klassiekers die iedereen graag wil horen zoals Fly Me To The Moon en The Girl From Ipanema.

Met name Bossa Nova’s met hun heerlijk zacht swingende melodie en ritme doen het altijd bijzonder goed op een piano feest.

“U wilt een Warme en Luisterijke Ambiance als Achtergrond Muziek Receptie ? Luister naar de muziek demo’s op deze pagina

 

Of wilt U direct informatie of een vrijblijvende offerte ?

Volg dan het stappenplan voor uw muzikale arrangement. Simpel en snel.

U wilt ons Jazz Trio inhuren en U bent accoord met onze offerte ? U wilt de volgende stap nemen ? Ook snel en simpel.

Alles is nu geregeld en wij staan helemaal voor u klaar.Tot Dan !

Ook voor Uw bedrijfsevenement zijn we U graag van dienst. Bekijk de speciale website voor Bedrijfsfeesten en evenementen en klik op www.triojazztraffic.nl

 

Cat./ Achtergrondmuziek receptie.