“Bruiloft Receptie met Live Achtergrondmuziek: Gezellig en Sfeervol”.

“Gaat u Binnenkort een Bruiloft Receptie Organiseren ? Wat is een Mooie Receptie zonder Sfeervolle Live Achtergrondmuziek voor U en uw Gasten ?”

Voor het scheppen van een bruiloft receptie met een relaxte sfeer is live achtergrondmuziek op aangenaam volume een beproefd recept. Een gesprek blijft mogelijk en tegelijkertijd zorgt de muziek voor extra sfeer en gezelligheid. Sfeervolle muziek voor jong en oud uit het Great American Songbook, van Sinatra tot Bublé en van Bennett tot Jamie Cullum.

Bruiloft muziek met beroemde Broadway melodieën.

Vast onderdeel van ons repertoire zijn de melodieën afkomstig van Broadway Musicals, zoals Night and Day, A Foggy Day, My Funny Valentine, Over The Rainbow, The Lady Is A Tramp en I get a Kick Out of You. Allemaal klassiekers die bekend in de oren klinken en met een Easy Listening Jazz sausje door ons worden overgoten. Lekker relaxed, sfeerverhogend en niet op de voorgrond.

Triobezetting met aangenaam volume voor uw bruiloft receptie muziek.

Wij voeren deze muziek uit met een triobezetting, bestaande uit piano, contrabas en drums. Vaak denkt men dat met drums een hoop herrie in huis wordt gehaald maar deze muziek brengen wij op aangenaam volume, ook omdat de drummer met de zogenaamde “kwastjes speelt” .

Bekijk hier de introductie video van Jazz Trio JazzTraffic.Wilt U  vandaag nog uitgebreide informatie of een offerte van ons ontvangen ? Volg dan ons stappenplan:

Bent U accoord met onze offerte?

Ook voor Bedrijfsevenementen kunt U JazzTraffic boeken. Ga naar www.triojazztraffic.nl voor alle informatie !

Cat./ Bruiloft receptie / Achtergrondmuziek receptie.
           Video