Jazz Combo Huren ? | Jazz Trio JazzTraffic

 

“U wilt een jazz combo huren voor uw feest of receptie ? Met Relaxte Easy Listening Jazz Zorgen Wij Voor Sfeer en Allure van uw Feest ! “

Er zijn veel mogelijkheden voor een jazz combo en de beste bezetting is afhankelijk van wat uw doel is en voor wat voor gelegenheid. Gaat het om een grootschalig feest waarbij u en uw gasten voornamelijk willen dansen, dan is een wat grotere jazz combo huren tot en met een big band mogelijk.

Gaat het om een kleinschalig evenement zoals een receptie of diner dan is een jazz combo in jazz trio bezetting ideaal.

Wilt u een jazz combo huren om van uw feest, receptie of diner tot een bijzondere aangelegenheid maken ?

Dan is een jazz trio de ideale bezetting. Geheel akoustisch of licht versterkt kan een jazz trio het volume aanpassen naar de zaal en de omstandigheden, zodat u en uw gasten een normaal gesprek kunnen blijven voeren zonder dat de muziek te opdringerig wordt.

Een jazz combo  die uw evenement muzikaal omlijst met easy listening jazz is als live achtergrondmuziek de beste keuze.

Een jazz combo huren ? Wat zijn voor mij de mogelijkheden ?

Gaat het om een feest of receptie dan is een jazz trio in de klassieke bezetting piano, contrabas en drums een gegarandeerde succesfactor. U wilt lekker kunnen dansen ? Een jazz combo kan muzikaal omlijsten maar ook diner muziek vertolken voor een diner of diner dansant.

Goed aangeklede musici of in smoking voor een chique gelegenheid zorgen dat de entourage van uw feest helemaal af is.

Wat kan Jazz Trio JazzTraffic mij bieden ?

Onze jazz combo is specialist op het gebied van het verzorgen van muziek foor recepties en diners en heeft daarvoor de professionele musici, repertoire en aankleding in huis. Heeft u verzoeknummers omdat u daaraan een speciale herinnering heeft ? Met ons brede repertoire is dat geen probleem. Kennen we het niet, dan studeren we het speciaal voor u in !

Meer weten over Jazz Traffic ?

Ga dan naar onze home pagina voor alle informatie en muziek.

 

Jazz combo Jazz Trio JazzTraffic
Jazz combo Jazz Trio JazzTraffic

“Mooi Optreden”

“Wij willen jullie hartelijk danken voor het mooie optreden dat is verzorgd, de reacties van de gasten waren zeer positief!”

Jeroen van den Heuvel, Management Wyndham Apollo Hotel Amsterdam (Brunch)