Leuke band voor uw Receptie of Diner? JazzTraffic natuurlijk !

“Leuke Band Voor Uw Receptie Of Diner ?”

Bij  JazzTraffic bent u aan het goede adres voor relaxte live achtergrondmuziek voor uw receptie of diner. U kent onze slogan “lekker relaxed, sfeerverhogend en niet op de voorgrond ? ”  We gaan ervan uit dat u van uw evenement iets bijzonders wilt maken met stijl en allure en een aangenaam volume zodat u een gesprek kunt blijven voeren.

Live muziek is een belangrijke succesfactor voor een receptie of diner met “extra’s”.  Muziek live op de achtergrond maar aanwezig genoeg om de sfeer extra feestelijk en aangenaam te maken en daar hoort natuurlijk een leuke band bij.

U wilt van uw evenement een topevenement maken waar uw gasten nog met genoegen over napraten. Daar hoort dus een leuke band bij  die de sfeer en de gasten goed aanvoelt en zorgt voor een professionele live muziek krijgt met repertoire van uw keuze.

Bekijk de video en maak kennis met onze muziek !

Achtergrondmuziek met CD’s is te beschouwen als confectie maar live muziek muziek van JazzTraffic is maatwerk. Op zich is met CD muziek niets mis maar het blijft anoniem terwijl onze live muziek ter plekke voor u wordt vertolkt.

Met easy listening jazz op aangenaam volume zorgen wij voor live muziek die voor u en uw gasten uw evenement extra bijzonder maakt.

Voor een leuke band met live muziek kunt U snel en gemakkelijk contact met ons opnemen:

  • Via de contactpagina kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon of wij bellen U.
  • Vermeld de datum en het tijdstip van aanvang  van uw feest en de verwachte eindtijd
  • De datum houden we een week voor u in optie.
  • U heeft op dezelfde dag van aanvraag onze offerte binnen.
  • Indien U onze offerte accepteert ontvangt U van ons een email met bevestiging van alle details.
  • Twee weken voor uw receptie of diner nemen we contact met u op om alles nog even door te nemen en eventuele wijzigingen aan te kunnen brengen.

Ook voor Uw bedrijfsfeest zijn we U graag van dienst. Ga hiervoor naar onzer speciale business site www.triojazztraffic.nl

Cat./ Leuke band.

Life muziek.