Jazz band inhuren voor receptie muziek ?

“Een Jazz Band Inhuren voor Receptie Muziek ? Wij zorgen dat het U aan Niets Onbreekt. Lees verder wat wij voor U kunnen betekenen en bekijk de video voor informatie en muziek “.

U wilt een Jazz band inhuren ? U wilt swingende en relaxte achtergrondmuziek die aanwezig genoeg is om uw receptie die  extra ambiance te geven waar u naar zoekt. En het is van belang dat uw gasten een gesprek kunnen blijven voeren zonder tegen de muziek in te moeten schreeuwen.

Jazz band inhuren voor receptie muziek. Jazz Trio JazzTraffic
Jazz band inhuren voor receptie muziek. Jazz Trio JazzTraffic

De soort muziek die u zoekt is zeker zo belangrijk: relaxte muziek die een extra prettige of misschien wel chique sfeer oproept met herkenbaar repertoire. Dan is er de keus tussen achtergrondmuziek vanaf CD spelers via luidsprekers of live achtergrondmuziek.

Wat zijn de mogelijkheden voor een jazz band inhuren voor uw receptie muziek ?

Achtergrondmuziek receptie met live muziek biedt vele mogelijkheden qua bezetting en repertoire. Heeft u muziek op verschillende zalen nodig als bijvoorbeeld receptie en diner apart worden gehouden, dan is een “lopend” orkest de oplossing.
Is uw receptie echter in een vaste zaal dan biedt een klassieke bezetting met piano, contrabas en drums de ideale oplossing. Met de piano als “keizer der instrumenten” is een uitgebreid repertoire van easy listening jazz met werk van bijvoorbeeld Michael Bublé, Norah Jones, Diana Krall.

jazz band huren voor receptie muziek
Jazz band huren voor Receptie Muziek: JazzTraffic

Een Jazz Band inhuren met een dergelijke combinatie van repertoire en instrumenten is een belangrijke succesfactor voor het scheppen van allure en ambiance voor uw receptie muziek.

Wilt u meer weten over een jazz band inhuren voor uw receptie muziek  ? Ga dan naar onze pagina met muziekdemo’s en oordeel zelf.

Of snel en direct informatie ? 

  • Via de contactpagina kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon of wij bellen U.

 

Cat./ Jazz band

Achtergrondmuziek