Jazz Band Bruiloft | Jazz Trio JazzTraffic.

Jazz band bruiloft Jazz Trio JazzTraffic
Jazz band bruiloft Jazz Trio JazzTraffic

“Jazz Band op uw Bruiloft ? Swing en sfeer tijdens uw Receptie of Diner met aangename Easy Listening Jazz. Niet op de Voorgrond, Relaxed, Sfeerverhogend !”

Is dat wat U zoekt ? Een jazz band, niet te opdringerig maar aanwezig genoeg om een vrolijke sfeer tijdens uw receptie of diner te scheppen ? Dan verwacht U mooie melodische muziek, professionele musici en een perfecte presentatie. Voor minder doet U het niet. Dat komt goed uit, wij ook niet. Wat hebben wij U te bieden ?

Jazz Band Bruiloft: Live muziek maakt van uw feest iets bijzonders !

Wij is Jazz Trio JazzTraffic, drie professionele musici die ervoor gaan om uw receptie of diner zo mooi mogelijk muzikaal aan te kleden. Lekker relaxte ballads, swingende uptempo nummers, zwoele bossa’s, ritmische samba’s en gedragen bolero’s. Deze mix van verschillende jazzy stijlen bezorgt U de live muziek die uw bruiloft tot iets bijzonders maakt.

Het volume blijft aangenaam, u kunt gewoon een gesprek blijven voeren.

Voorop staat dat U een gesprek wilt blijven voeren. Daarom zorgen we ervoor dat ons volume binnen de perken blijft. De instrumenten piano, contrabas zijn licht versterkt en de drums helemaal niet. Bovendien speelt de drummer voornamelijk met brushes (de zogenaamde “kwastjes”) en zorgt voor een uitgebalanceerd geheel.

 Graag spelen we voor u speciale verzoeknummers met mooie herinneringen.

Een trouwdag is zo bijzonder, daar horen ook de herinneringen bij van toen het allemaal begon. Vaak worden die herinneringen geassocieerd met muziek en geven beide een speciaal gevoel of emotie die het herbeleven waard is. Dus verzoeknummers spelen wij heel graag voor U, laat het ons weten ! We hebben een breed repertoire en hebben we het niet, dan studeren we het speciaal voor U in.

Jazz Band Bruiloft: Geen bemiddelingskosten en een speciaal en voordelig All In Muziek Arrangement !

Drummer Bob van Eekhout doet het management van het trio en handelt zelf de offertes, boekingen en voorbereidingen voor een optreden af. Direct betrokken zorgt voor een vlekkeloze afhandeling en we hebben weinig overhead dus de bemiddelingskosten van een boekingsbureau kunt u besparen.

Bovendien hebben we een aantrekkelijk All In muziek arrangement voor zowel de ceremonie, receptie en diner waarmee u nog eens bespaart. Zo kunt u voor een redelijk budget professionele muziek inhuren zonder dat u ergens naar hoeft om te kijken. Ga naar de pagina All In Muziek Arrangement voor de bijzonderheden.

Wilt U snel informatie of een offerte voor een Jazz Band Bruiloft ? Met ons Stappenplan is dat zó geregeld:

  • Via de contactpagina kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon of wij bellen U.
  • Vermeld de datum en het tijdstip van aanvang  van uw feest en de verwachte eindtijd
  • De datum houden we een week voor u in optie.
  • Laat ons weten of u gebruikt maakt van ons Ceremonie & Receptie Programma of ons Top Diner Programma.
  • U kunt ook kiezen voor muziek voor alleen de receptie of receptie en diner. Alles wordt afgestemd op uw wensen.
  • U heeft op dezelfde dag van aanvraag onze offerte binnen.

U heeft de beslissing genomen en U wilt ons boeken ? Fantastisch !

  • Indien U onze offerte accepteert ontvangt U van ons een email met bevestiging van alle details.
  • Wij zijn bekend met de locatie dus alles zoals laden, lossen, instrumenten en apparatuur wordt door ons voor u geregeld. U hoeft nergens naar om te kijken.
  • Een week voor uw bruiloft nemen we contact met u op om alles nog even door te nemen en eventuele wijzigingen aan te kunnen brengen.
  • Heeft U toch nog vragen neem dan vooral even contact met ons op.