25 jarig huwelijksfeest | live achtergrondmuziek.

25 jarig huwelijksfeest
25 jarig huwelijksfeest

U Gaat Uw 25 jarig Huwelijksfeest Houden  ? Fantastisch ! Hoe vind ik Goede Live Achtergrondmuziek voor Mijn 25 jarig HuwelijksFeest  ? “

Die vraag zult u zich stellen als er zich een belangrijk evenement in uw leven aandient zoals een 25 jarig huwelijksfeest. Maar het huwelijksfeest  is niet alleen voor u maar ook voor uw familie, vrienden en andere genodigden. Dan is de vraag: welke muziek past het beste bij mijn feest,  is naar mijn smaak maar ook naar die van mijn gasten ?

Live achtergrondmuziek met easy listening -en  Latin jazz is de ideale muziek . Is het niet mooi als het bruidspaar het bruiloft diner opent met een dans op muziek die herinneringen oproept “aan toen” ? Een jazz trio dat de muziek voor u verzorgt is aan te raden. Tussen de gangen door is er diner muziek  zodat uw gasten fijn kunnen dansen of kunnen kiezen voor een tafelgesprek. De sfeer wordt losser en de feestelijke stemming komt er echt in.

Mooie 25 jarige huwelijksfeest muziek !

Er is bijzonder veel repertoire dat zich uitstekend leent voor muziek bij een 25 jarig huwelijksfeest. Dat staat bekend als het Great American Songbook met repertoire bekend geworden door o.a. Frank Sinatra en Tony Bennett en tegenwoordig veel vertolkd door o.a. Michael Bublé en Rod Stewart.

Sfeervolle muziek die de sfeer op uw huwelijksfeest mooi inkleurt.  Denk eens aan mooie romantische titels zoals “I Love You” of ‘The Touch of Your Lips” of een lekkere bossa nova me het stuk “O Grand Amor”. Of een swingende samba zoals “One Note Samba” of zwoele bolero zoals “La Sitiera”.

U wilt toch ook live achtergrondmuziek muziek voor uw 25 jarig huwelijksfeest  ?

Maak kennis met Jazz Trio JazzTraffic op de Home Page van onze website. Als specialisten op het gebied van live achtergrondmuziek of diner muziek hebben wij alles te bieden wat u zoekt voor  een onvergetelijke dag.

 

Bovendien kunnen we een zeer voordelige all in aanbieding doen als we zowel uw receptie als diner spelen. Vraag naar de mogelijkheden en op de Contactpagina vindt u de gegevens om ons te mailen of te bellen.

 

Cat. / 25 jarig huwelijksfeest.